Super Slow motion valmennus

Kuopion TaitoValmennuksella on käytössään video-ohjauspalvelu, jossa hyödynnetään mm. suurnopeuskameraa. Kamera pystyy kuvaamaan 1000fps nopeudella ohjattavan pelaajan laukaisutekniikkaa ja kiekon liikettä laukaisun aikana. Videomateriaalin avulla laukaisutekniikkaa on helppo tarkkailla ja tarvittaessa hioa sekä opetella uuden tyyppisiä laukauksia jo olemassa olevan lisäksi. Tallenteita on mahdollista ostaa itselle. Videoita toteutamme urheilusalin lisäksi myös jäällä. Hinnastosta löydät esittelyjä tuotteistamme. 

Hinnastoon pääset tästä.

 

Kalpa 02 jätkät treenailemassa kuopiontaitovalmennus.fi

 

Samu Kalpan B-nuorista kävi Kuopion TaitoValmennuksen tiloissa arvioittamassa omaa laukaustaan. Teemme analyysit yhdessä pelaajan kanssa. Analyysin avulla laukausta voi viedä yhä parempaan suuntaan. Yhtä ainoaa ja oikeaan tapaa ei ole, mutta erilaisia jalkojen ja lantion aktivointiin, sekä mailan käsittelyyn liitttyviä asioita voi aina parantaa.

Yllä olevassa videossa laukomani tekniikka on erityyppinen laukaus kuin Samulla. Tässä hieman testiä CCM Ribcore Trigger lowkick-mailasta, jossa kickpoint on aivan varren alaosassa. Tähän mailaan ja sen ominaisuuksiin minun tulee vielä hieman perehtyä, ennen kuin uskallan kommentoida enemmälti. Videolta voi katsoa miltä laukauksen tuottaminen näyttää. Apuna minulla on Downforcer voimalauta, joka huolehtii peruslaukausasennon jalkatyön osalta muuttumattomaksi. Lauta nostaa pelaajan luistinten korkeudelle synteettisen jään pinnasta sekä aktivoi jalkatyötä laukauksen tuottamisen avuksi.

Tässä joulun välipäiviltä pientä mallia miten avaamme jääkiekon saloja pienemmillekin pelaajille suurnopeuskameraa hyödyntäen. Vaikka jokaisella pelaajalla on oma tyylinsä, voimme kuitenkin nostaa videon avulla esille asioita, jotta opimme hyödyntämään enemmän esimerkiksi mailoja ja luistimia.

Sape rannelaukaus hidastettuna yllä.

Yllä Niken lämäri hidastettuna.

Maken rannari hidastettuna yllä.

 

 

Palaa