Kiekkotaidon näytteet

Tänne tulee vielä lisää (onnistuneita) videoita, mutta tässä muutama malli mitä Kuopion TaitoValmennus tekee ja opettaa. Toiminnassamme on mukana iso liuta huippujääkiekkoammattilaisia ja tiedoitamme tekemisistämme lisää vuoden alusta lähtien. Toimintamme idea on luoda mahdollisuus jääkiekosta kiinnostuneille tulla oppimaan henkilötaitoja itsensä ja joukkueen avuksi.

 

Sape näyttää maalintekotekniikoita jäälle pelissä KalPaa vastaan. hattutempun voi viimeistellä myös tyylillä !

Janne Laakkonen saapui vieraaksemme äitien päivän treeneihin. esittelimme hieman erilaisia patentoituja menetelmiämme omiin TaitoValmennuksen tarkkuusmaaleihin.

Kymmenen kiekkoa yläriman alle tarkkuusmaaliin treenin päätteeksi. Haetaan tarkkuutta kohdilleen.

Samuel kokeilee voimalautaa. Kuusi laukausta ylänurkan tarkkuusmaaliin.

Yllä olevalla videolla hieman pienempään tarkkuusmaaliin harjoittelua.

 

 

Samuel treenasi laukaustaan kun sai ensi kerran käteensä ccm tacks mailan flex 30 ja pidennettiin vielä puutupilla jolloin flex n. 25. ikää just 10 v tässä videolla.

Kalpan 05-04 poikia testaamassa omaa kiekonhallintaansa ja samalla oppimassa jotain uutta henkilötaitopuolelle. Treenit eivät ole fyysisesti kuormittavia mutta taitotasoltaan vaativia.

Treeneistä pieni ote jossa Kalpan pelimiehet kävivät testaamassa Downforcer voimalautaa. Kuopion TaitoValmennus tarjoaa mahdollisuuden työstää omaa laukaustekniikkaa myös pelikauden aikana tavalla jossa tehdään lihasvoimaharjoitteita matalalla sykkeellä tekniikan hiomisen kautta. Tämä mahdollistaa käytännössä treenien vetämisen oman joukkueen tapahtumien lisäksi.

Teemme myös pienryhmä harjoitteita joissa vierailee jääkiekon aktiivisia kärkinimiä kuten tässä treenissä mukana on Tuomas Kiiskinen näyttämässä mallia. Treenin tavoitteena on henkilötaitojen kehittymisen lisäksi oppia havainnoimaan ympärillä tapahtuvia asioita ja näin valmistaa pelaaja lukemaan peliä oman tekemisensä ohella.

Tässä Samuel Ahosilta Kalpasta kokeilee downforcer voimalautaa osana maalintekoharjoittelua. Syöttö pitää ensin ottaa haltuun ja sitten etsitään ylänurkkaa. Jalkojen käyttö on tärkeää laukaustekniikkaa haettaessa.

Downforcer testiä nyt ylänurkkaan ja syöttö mukana, aina on riski että syöttö on huono niinpä maalintekijän tulee olla valmis kaikenlaisiin syöttöihin..

Kokeilimme Downforcer voimalaudan avulla hieman kestävyyttä laukausharjoittelussa sellaisella säännöllä että saa kolme kiekkoa ja osuessaan tarkkuusmaaliin saa uuden kiekon. Tarkkuusmaali on patentoimamme tuote ja tarjolla halukkaille piakkoin

 

Downforcer laukaustestissä. Jalkojen käyttö ja keskivartalo ovat tärkeitä pelaajan laukauksen kehittämisessä ja tässä kokeilin onko voimalaudasta oikeasti apua. Vaikutti hyvältä..

 

Tässä kiitos Jussi Puuskalle Kiekkobussiin ! Kiekot auttavat harjoittelussa todella hyvin ja toimivat makoisasti.

Tässä pääsin jälleen testaamaan osaamistani. Pojat halusivat päättää minne laittelen ranulilla kiekot ja tein parhaani. Jälleen ajatuksena että laukauksessa on riittävästi voimaa jotta harjoittelu voi siirtyä kentälle maalintekotilanteisiin.

Tolppa sisään, tolppa ulos ratkoo joskus pelejä. 🙂

 

 

Palaa